Erhvervsflytning

Google

Trustpilot

Kundetilfredshed
0 %
Års erfaring
0 +
Kundetilfredshed
0 %
Erhvervsflytninger

PROFESSIONEL ERHVERVSFLYTNING

Vi har over 25 års erfaring i store og små firmaflytninger for virksomheder, ministre, embedsmænd, forretningsfolk og store offentlige institutioner.  Dybendal, flyttefirma i København og på Sjælland, sørger for din virksomhedsflytning forløber lige efter bogen, du får service og opfølgning fra start til slut, uanset om du skal flytte dit firma til nye lokaler eller du blot rykker afdelinger fra en etage til en anden.

Process

Vores process er simpel

Step 1
Kontakt os

Skal vi flytte for dig privat eller erhverv? Hvad og hvem flytter vi, og hvor hen?

Step 2
Flyttetilbud

Besigtigelse og udarbejdelse af gratis og uforpligtende flyttetilbud til en god pris.

Step 3
Vi flytter

Vi aftaler flyttedag og tidspunkt og flytter alt indbo og udstyr for dig

GALLERI

VI SKABER RESULTATER

SPØRGSMÅL

FLYTNING OG OPBEVARING FOR ERHVERV

Besigtigelse? Vi kommer gerne og kigger på opgaven, du vil have løst. Vi kommer med gode råd og vejledning, der kan være relevant for at sikre en smidig erhvervsflytning og nedpakning. Der kan være særlige hensyn, vi skal tage i forbindelse med virksomhedsflytningen, og dem afklarer vi sammen inden vi flytter for dig. Vi sikrer os, vi har de relevante flyttelifte, flyttekasser, nedpaknings teknikker og materialer med, som gør din flytning af erhverv tidsbesparende for alle parter.

Vi er i stand til at håndtere nogle af landets største erhvervsflytninger på en innovativ og nytænkende måde, der løser opgaven med de bedste redskaber og bedste resultat. Alt dette giver vi dig et rigtig godt flyttetilbud på, når vi har haft et møde og besigtiget opgaven. Tjek også vores mange referencer ud.

Vi udfører både de mere specielle opgaver og de simple opgaver, hvor vi står for al logistik. Vi kan derfor levere en totalløsning, hvor vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, afmonterer inventar og pakker ud når vi når frem.  Dybendal flyttebilerne kører efter nedpakning til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på rette plads, hvis det er aftalen, og naturligvis efter jeres anvisninger eller udleverede plantegninger.

Pris

FLYTTEFIRMA PÅ SJÆLLAND – FÅ EN TRYG OG NEM FLYTNING

Dybendal er kendt for pålidelig og professionel flytning, hvor du som kunde altid kan føle dig tryg i hele flytteprocessen. Vi tilbyder en tæt kundedialog, fra start til slut. Særligt ved en stor firmaflytning er det vigtigt med god planlægning og logistik helt ned i detaljer. Du har kontakt med vores salgschef under hele forløbet, og han sørger for at have hele overblikket, så du kan have tillid til alt froløber som aftalt.

Skal vi hjælpe dig med din virksomhedsflytning? Få et godt tilbud på virksomhedsflytning ved at ringe til os på +44 92 64 75 – det er ganske uforpligtende.

Referencer

Vi har allerede flyttet for mange

Google

Trustpilot

KOntakt

Kontakt os og få et flyttetilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende flyttetilbud.

Logistik

LOGISTIK OG SYSTEMATIK ER I FOKUS VED VIRKSOMHEDSFLYTNINGER

En erhvervsflytning er ofte en kæmpe opgave, hvor meget skal koordineres og flyttes, og vi ved af erfaring med mange års store og små virksomhedsflytninger på CV´et, at det kan virke uoverskueligt, men I kan trygt betro opgaven til Dybendal Flytteforretning.

Vi klarer opgaven fra start til slut omhyggeligt og systematisk, og vi sørger for, at I hurtigt kan komme tilbage til arbejdet og drive forretning.

På vores CV har vi mange forskelligartede opgaver relateret til:

Vi har faste samarbejdsaftaler og løser enkeltstående opgaver for andre som domicilskifte, interne omrokeringer, IT-håndtering, ned- og udpakning, opsætning og bortkørsel af affald. Vi kører som flyttemand i København og håndterer erhvervsflytninger i hele Storkøbenhavn og omegn.

DTU

ET TILBAGEKIG PÅ EN AF LANDETS STØRSTE ERHVERVSFLYTNINGER FOR DTU I APRIL 2017

Når vi kigger stolt tilbage på, hvordan det er gået med vores vision, som vi lagde ud med i 2005, så kommer vi ikke udenom, at nævne nok en af Danmarks allerstørste og mest fantastiske virksomhedsflytninger, som vi udførte for DTU i april 2017.

3 institutter DTU FOOD, DTU VET og DTU AQUA skulle flytte til deres nye location i Lyngby, og lige når du læser det, tænker du nok ikke over, hvor omfattende og stor en flytning der var tale om.

For mange ville det lyde enormt stressende med så hurtig, vigtig og så stor en virksomhedsflytning, som samtidig kræver man holder hovedet koldt, men for Dybendal, der har 25 års erfaring i store, dyrt forsikrede erhvervsflytninger, betød den lange planlægning, det store overblik, evnerne og erfaringen til at håndtere det, at flytningen forløb utroligt vellykket og succesfuld. En virksomhedsflytning som vi er meget stolte af og have på CV´et.

Kontakt os, hvis du tænker, vi også skal håndtere din flytning af erhverv og ønsker et godt flyttetilbud.

Erhvervsflytning

ERHVERVSFLYTNING, VIRKSOMHEDSFLYTNING ELLER FIRMAFLYTNING

Kært barn har mange navne, men pointen er at sikkerhed, organisering og systematik er afgørende for en effektiv og hurtig virksomhedsflytning, der sikrer dig at kvaliteten af din flytning af vriksomheden er i top fra vi kommer til vi går.

Vi følger altid op med god service før, under og efter, og vi benytter de samme flyttefolk på flytteopgaverne hos den enkelte virksomhed, så du kender dem og føler dig tryg ved dem. Alle vores flyttefolk er uniformeret, så du let genkender dem som Dybendals flyttemænd. Det samme gælder vores flyttebiler, de er alle med Dybendal Flytteforretnings logo og tydelig firmanavn.

Vi har fokus på erfaring, kvalitet og forsikring, og det giver dig tryghed som kunde hos os.

Bestil din erhvervsflytning hos os, og vi leverer en virksomhedsflytning der gør det let for dig. Vi har mange glade erhvervskunder, vi har hjulpet gennem tiden, og vi sætter en ære i at vores arbejde er i orden, og vores samarbejde forløber så gnidningsfrit som muligt for dig, mens du ligger i flytterod. Vi ved det kan være et kaos at flytte, men vi har styr på det for dig, så overlad det trygt til os at håndtere både de kæmpe store og de små hurtige firmaflytninger.

Flyttefirma København? Vi håndterer både kommuner, stat og andre myndigheder, domicilflytninger, flytninger til udlandet og institutioner, samt små og store privatflytninger og møbelopbevaring. 

Kontakt os

Kontakt Casper Fabricius

Telefon

22 70 59 55

Mail

cf@dybendal-flyt.dk