Flyttemand

Google

Trustpilot

Kundetilfredshed
0 %
Års erfaring
0 +
Kundetilfredshed
0 %
Kvalitetsflytning

DYBENDALS FLYTTEMAND SØRGER FOR EN KVALITETSFLYTNING I KØBENHAVN

Du vil gerne have flyttet dit indbo trygt og sikkert i Storkøbenhavn og på Sjælland?

Kvalitet er noget som vi går højt op i hos Dybendal. Alle vores kompetente folk, lige fra du ringer os op og taler med vores Salgs- og Marketingchef Casper eller vores Direktør Kim på kontoret, og får aftalt en besigtigelse eller får udarbejdet et rigtigt flot kvalitetstilbud, eller vil have os med i en udbudsrunde, til du møder en betroet Dybendal flyttemand som Nick og Kenneth ude hos dig privat eller i din virksomhed, så sørger vi alle for du får en rar og god oplevelse i forløbet.

Sikker opbevaring

ERFAREN FLYTTEMAND SØRGER FOR EN NEM OG SIKKER FLYTNING

Står du og skal flytte og mangler et par stærke kompetente flyttemænd, der klarer det hårde arbejde for dig med nedpakning, flytning og udpakning?

En flyttemand ansat hos Dybendal er i stand til selvstændigt at håndtere store erhvervsflytninger på egen hånd, og samtidig hjælpe familier med privatflytninger, når alt brænder på og familien har brug for at en erfaren flyttemand tackler de udfordringer der er i forbindelse med flytninger.

Vi klarer både flytninger for stressede småbørnsfamilier, ældre mennesker der ikke selv er i stand til at løfte og flytte, unge mennesker der flytter hjemmefra, måske skifter du opgang og skal fra 5. sal ned på 3. sal i opgangen ved siden af eller måske står dit firma overfor en stor virksomhedsflytning og skal bruge lifte, flyttekasser og andet materiel som nedpaknings teknikker og materialer, der letter og hurtiggør flytningen.

Dybendal klarer effektivt opgaven for dig. Du får din helt egen personlige flyttemand, som du kan føle dig tryg ved, uanset om du har brug for 2 flyttemænd i 2 timer eller du har brug for at få en flyttemand pris på en større opgave.

Genstande

VORES FLYTTEFOLK FLYTTER ALLE GENSTANDE OG MEDARBEJDERE

Trygge rammer

FLYTTEFOLK MED FOKUS PÅ KVALITET – MØD PATRICK, SIMON, MADS, NICK OG KENNETH

Hils på nogle af vores erfarne flyttefolk, som du vil møde, når du bestiller en flyttemand til opgaven. En flyttemand fra Dybendal møder dig med et stort smil, træffer de rigtige beslutninger, udfører jobbet med fokus på kvalitet, og er super motiverede og glade når de dukker op på din bopæl, for at hjælpe dig igennem en rigtig god erhvervsflytning eller privatflytning.

Vores handymen Simon og Simon sætter hurtigt og nemt ting op for dig, Mads, Kenneth og Nick møder du ofte ved vores erhvervsflytninger og ved vores privatflytninger. 3 gæve gutter med meget erfaring, som kan deres kram og sørger for, at du får den bedste kvalitet og en god oplevelse under din flytning. Vi har mange dygtige betroede medarbejdere, som vi stolt sender ud til dig. De klarer alle opgaver uanset omfang.

Vi ved din personlige oplevelse er vigtig for dig, du skal vide, at den er lige så vigtig for os, og derfor holder vi dig i hånden fra start til slut, så du får en smidig, ordentlig og sikker flytning. Du kommer til at kigge tilbage på din flytning med et smil om læben, og mindes hvor hurtigt og nemt det foregik, fordi Dybendal har et øje på alt og håndterer din flytning med hjælp fra dygtige ansatte, erfarne flyttemænd og betroede medarbejdere.

Vores flyttemænd

KOntakt

Kontakt os og få et flyttetilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende flyttetilbud.

Referencer

Vi har allerede flyttet for mange

Google

Trustpilot

Kontakt os

Kontakt Casper Fabricius

Telefon

22 70 59 55

Mail

cf@dybendal-flyt.dk