Hvem er vi?

Google

Trustpilot

Kundetilfredshed
0 %
Års erfaring
0 +
Kundetilfredshed
0 %
Hvem er vi?

OM OS

Dybendal Flytteforretning ApS blev stiftet i 2005 for at klare jeres flytning lidt bedre end konkurrenterne. Vi er kvalitetsbevidste fagfolk og selvom vi har set lidt af hvert er en flytning aldrig “bare” en flytning. Sammen med vores præsentable medarbejderstab passer vi naturligvis godt på jeres ting.

For jer er flytningen en sjælden begivenhed, så det er vores fornemmeste opgave at give jer en perfekt helhedsoplevelse. Vores ydelser omfatter alt relateret til flytninger i privat- og erhvervsmæssig sammenhæng, dvs. nedpakning, kørsel, opbevaring, udpakning og opsætning.

Kort sagt er vores idegrundlag at drive en virksomhed, der tilbyder kvalitetsflytninger og relaterede serviceydelser, baseret på et højt serviceniveau og udført af en fagligt dygtig, effektiv og præsentabel medarbejderstab.

Vision

VISION

Dybendal Flytteforretnings vision: Vi ønsker at være erhvervslivets foretrukne flyttefirma indenfor sikre og effektive erhvervsflytninger. Vi har fokus på at levere store og små kvalitetsflytninger.

HISTORIEN BAG VISIONEN I DYBENDAL FLYTTEFORRETNING APS

Dybendal Flytteforretning Aps blev etableret i 2005, og i tankerne havde vi en klar vision om, at Dybendal skulle være erhvervslivets foretrukne leverandør og partner af flytte- og servicerelaterede ydelser.

Som de fleste ved, så tager det ofte tid at etablere et nyt firma og der er mange ting med i overvejelserne, som:

Tager vi et kig på, hvor vi er idag, så er vi både stolte og ydmyge over den tillid erhvervslivet har vist os siden vi etablerede vores flyttefirma virksomhed i 2005. Vi praler derfor gerne af vores mange tilfredse erhvervsreferencer og tjek gerne vores flotte udtalelser ud længere nede på siden, for vi ved, at vi kan levere og tilbyde kvalitet inden for både kæmpe store og små hyggelige erhvervsflytninger til erhvervslivet, og også inden for flytninger til private. 

Vores ekspertise ligger i at have et øje for alle detaljerne, at vi har betroede medarbejdere og erfarneflyttemænd der selvstændigt kan håndtere at tage hurtige beslutninger i situationer, hvor det kræver et skarpt overblik, og når det er nødvendigt, samt at vi har 100% styr på planlægningen af din flytning fra start til slut. 

Ledelsen

DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKE OS

CASPER FABRICIUS

SALGS- OG MARKETINGDIREKTØR
Største erhvervsflytninger

ET TILBAGEKIG PÅ EN AF LANDETS STØRSTE ERHVERVSFLYTNINGER

Når vi kigger stolt tilbage på, hvordan det er gået med vores vision, som vi lagde ud med i 2005, så kommer vi ikke udenom, at nævne nok en af Danmarks allerstørste og mest fantastiske erhvervsflytninger, som vi udførte for DTU i april 2017. 

3 institutter DTU FOOD, DTU VET og DTU AQUA skulle flytte til deres nye location i Lyngby, og lige når du læser det, tænker du nok ikke over, hvor omfattende og stor en erhvervsflytning der var tale om.

 Hvor mange flyttefolk var involveret, hvad flyttede vi, hvor flyttede vi fra og til – find ud af hvordan en af landets største erhvervsflytninger forløb lige her.

Giv os et kald, hvis du tænker, vi også skal håndtere din erhvervsflytning.

KOntakt

Kontakt os og få et flyttetilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende flyttetilbud.

Referencer

Vi har allerede flyttet for mange

Google

Trustpilot

Kontakt os

Kontakt Casper Fabricius

Telefon

22 70 59 55

Mail

cf@dybendal-flyt.dk