Flyttetilbud

Google

Trustpilot

Kundetilfredshed
0 %
Års erfaring
0 +
Kundetilfredshed
0 %
Opbevaring

FLYTTETILBUD

Pyha, det er lige til at få sved på panden af bare ved tanken om at du skal flytte, og det hele virker ofte også uoverskueligt, så du nærmest overvejer, om det overhovedet er værd at flytte?

Nyd din flytning og overlad trygt flytningen til os. I Dybendal Flyttefirma glæder vi os på kontoret til et opkald fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Fra gammel til ny bolig

HVORDAN KOMMER DU BEDST MULIGT FRA DIN GAMLE BOLIG TIL DIN NYE BOLIG?

Udover virksomhedsflytninger, så flytter vi for mange private, både ministre, børnefamilier, ældre, par, selvstændige og direktører. Vores kunder er tilbagevendende, og det er vi stolte af. De henviser os ofte til andre, og bruger os også selv efterfølgende til deres egne privatflytninger. Den tillid er vi rigtig glade for.

Hvad skal du være obs på?

Kvalitet kommer du ikke udenom, for Dybendal Flyttefirma sætter en ære i at dine ting, flyttekasser og møbler kommer sikkert frem, at det hele pakkes sikkert ned, så det ikke tager skade under transporten, og at det pakkes hurtigt ud på stedet, når flyttebilerne når frem. Vi er ekstra omhyggelige med nedpakning af klaver, glasudstyr og andet dyrbart indbo. Vi har erfarne gode flyttefolk, der kommer ud til dig og håndterer din flytning på bedste vis.

 Når vi giver dig et flyttetilbud, overvejer vi mange parametre og der er ting du selv bør være obs. på:

Trygge rammer

HVAD KOSTER​ EN FLYTNING?

Dybendal besigtiger og giver dig et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Hvad har du brug for hjælp til?

Der er mange ting der influerer på dit flyttetilbud, som vi vurderer prisen ud fra. 

Lad os beregne et fornuftigt flyttetilbud til dig på din flytning – uanset om det er en stor erhvervsflytning eller en lille privatflytning.

Dybendal er kendt for at levere en god, sikker og effektiv flytning der lever op til dine forventninger til os. Du er velkommen at se vores mange glade erhvervs referencer her.

Ting der influerer på dit flyttetilbud:

Erhvervsflytning

Få et uforpligtende gratis flyttetilbud

Flytning pris? 

Den afhænger helt af hvorfra du flytter og hvortil, antal flyttekasser, antal m2, antal flyttefolk og flyttebiler vi skal benytter. Din flytning kan ske over en dag eller over flere dage, og ved større erhvervsflytninger tager flytningen ofte 1-2 uger.

Referencer

Vi har allerede flyttet for mange

Google

Trustpilot

KOntakt

Kontakt os og få et flyttetilbud

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende flyttetilbud.

Gratis besigtigelse

VI BESIGTIGER OPGAVEN FØRST

Få en gratis besigtigelse og et gratis uforpligtende flyttetilbud fra Dybendal og få styr på din flyttepris i København. Et flyttetilbud varierer alt afhængig af opgaven du skal have lavet. Vi kan derfor ikke give dig en nøjagtig pris, før vi har været ude og kigge på opgaven.

Flyttetilbuddet matcher altid opgavens omfang uanset om det er erhvervsflytning eller privatflytning eller møbelopbevaring du har brug for.

Ring til kontoret hos Dybendal for en uforpligtende besigtigelse og efterfølgende flyttetilbud på din erhvervsflytning eller privatflytning.

Kontakt os

Kontakt Casper Fabricius

Telefon

22 70 59 55

Mail

cf@dybendal-flyt.dk